Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

14 ЛИП

ВР ухвалила закон щодо соціального захисту членів сімей учасників АТО при нарахуванні субсидій

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» щодо соціального захисту членів сімей учасників антитерористичної операції», реєстр. №3339. За відповідне рішення проголосувало 237 народних депутатів.

Читати
13 ЛИП

Руслан Демчак: Парламенту пропонується удосконалити законодавство з питань запобігання та протидії відмиванню доходів

12 липня Верховна Рада України зареєструвала законопроект (№4960) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення їх окремих положень з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів».

Читати
12 ЛИП

Звіт по роботі Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності за 4 сесію VIIІ скликання

Руслан Демчак заступник Голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності запропонував ознайомитись із результатами роботи членів комітету протягом 4 сесії VIIІ скликання.

Читати
12 ЛИП

Руслан Демчак організував відмінникам Оратівщини екскурсію по Верховній Раді

Руслан Демчак організував поїздку до Києва з екскурсією по Верховній Раді України та основних визначних місцях столиці для дітей Оратівського району Вінницької області.

Читати
12 ЛИП

Руслан Демчак: «Вже сьогодні місцеву громаду – об’єднану територіальну громаду, по повноваженням можна розглядати, як маленьку державу, яка може створювати власні інфраструктурні проекти»

Інтерв’ю для місцевої преси.

Читати
08 ЛИП

Руслан Демчак: Етика поведінки в Парламенті – це фактично зріз нашого суспільства

Руслан Демчак: Необхідно зробити все, щоб Парламент був не бізнес-клубом, а клубом національної еліти. Етика поведінки в Парламенті – це фактично зріз нашого суспільства.

Читати
22 ЧЕР

В Україні розпочнеться валютна революція

Як повідомив НВ Бізнес народний депутат від БПП та член комітету Верховної ради з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслан Демчак, цільова команда реформ (ЦКР) фінансового сектору розробляє законопроект, який відмінить дію валютного декрету 1993 року Про систему валютного регулювання і валютного контролю.

Читати
21 ЧЕР

За сприяння Руслана Демчака Верховну Раду відвідали діти з Іллінеччини

Руслан Демчак, депутат Фракції Партії «Блок Петра Порошенка», організував поїздку до Києва, з екскурсією по Верховній Раді України та основних визначних місцях столиці, для дітей Іллінецького району Вінницької області.

Читати
14 ЧЕР

Руслан Демчак: Прийняття законопроекту №3498 надасть учасникам ринків капіталу отримати більш широкий спектр фінансових послуг та у майбутньому отримати прозорі ціни на будь-який актив

Про це зазначив народний депутат Фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак по завершенню засідання комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності.

Читати
14 ЧЕР

Руслан Демчак: Верховна Рада прийняла законопроект, що не допустить банкрутства працюючих підприємств та не повторить помилки 90-х років

Верховна Рада Україна прийняла у другому читанні законопроект №3555 "Про фінансову реструктуризацію", який передбачає реструктуризацію боргів бізнесу перед банками і має дозволити виконати зобов'язання України перед МВФ.

Читати

 

1
...
17 18 19 20 21
...
33